✨ Безплатна доставка при плащане с карта ✨

Гардеробът за новия сезон.

Гардеробът за новия сезон се дефинира от приспособимостта му към всяка ситуация и повод.

Модният диалог между комфорт и артистизъм осигурява основата за визии, освободени от ограничения. Практичността, приспособена и към официален, и към неформален дрескод, потвърждава основните канони на ежедневния шик стил.

Новите нужди и реалности променят ритъма на нашето ежедневие. Облеклото вече не е само естетическо или функционално събитие – то е проява на характер и желание за отличаване от масовостта.

Личният стил, излъчващ усещането за съюз между удоволствие и липса на компромис, постига своя баланс в концепцията на TeAdore P.

Кашмир, вълна, коприна, алпака и мохер отговарят на необходимостта от естествено усещане за допир до чисти материи. Неповторимите качества на вълната въздействат възхитително върху всички категории в колекцията: от поли, панталони, пуловери и съчетаващи ги цялостни сетове до блейзери и луксозни палта.

Естествените текстури без примеси подчертават благородните влакна, които изпъкват със завладяващи и деликатни бляскави ефекти.

Туид и каре в класически цветове припомнят изискания и минимизиран вкус, изразяващ принципите на устойчивост като антитеза на бързопреходната мода.

Чистите и прости форми открояват специални творения, чиято майсторска ръчна изработка вече се превърна в разпознаваем за бранда почерк.

Сподели във Facebook
Анти-спам кодПрезареди кода

Ръчни плетива

ръчни плетива

От качествени тъкани

Вижте повече

В трепет за Св.Валентин

дрехи за Св.Валентин

Денят на влюбените

Вижте повече

THE POWER SUIT

Емблематичен силует с нов прочит

Вижте повече

Универсалната рокля

универсалната рокля

Непринудена елегантност

Вижте повече

CREATE THE ULTIMATE CAPSULE WARDROBE

Вълнено палто

На среща с капсулния TeAdore P. гардероб

Вижте повече