Гардеробът за новия сезон.

Гардеробът за новия сезон се дефинира от приспособимостта му към всяка ситуация и повод.

Модният диалог между комфорт и артистизъм осигурява основата за визии, освободени от ограничения. Практичността, приспособена и към официален, и към неформален дрескод, потвърждава основните канони на ежедневния шик стил.

Новите нужди и реалности променят ритъма на нашето ежедневие. Облеклото вече не е само естетическо или функционално събитие – то е проява на характер и желание за отличаване от масовостта.

Личният стил, излъчващ усещането за съюз между удоволствие и липса на компромис, постига своя баланс в концепцията на TeAdore P.

Кашмир, вълна, коприна, алпака и мохер отговарят на необходимостта от естествено усещанеза допир до чисти материи. Неповторимите качества на вълната въздействат възхитително върху всички категории в колекцията: от поли, панталони, пуловери и съчетаващи ги цялостни сетове до блейзери и луксозни палта.

Естествените текстури без примеси подчертават благородните влакна, които изпъкват със завладяващи и деликатни бляскави ефекти.

Туид и каре в класически цветове припомнят изискания и минимизиран вкус, изразяващ принципите на устойчивост като антитеза на бързопреходната мода.

Чистите и прости форми открояват специални творения, чиято майсторска ръчна изработка вече се превърна в разпознаваем за бранда почерк.

Сподели във Facebook
Анти-спам кодПрезареди кода

CREATE THE ULTIMATE CAPSULE WARDROBE

Вълнено палто

На среща с капсулния TeAdore P. гардероб.

Прочети повече

TAKE YOUR OUTFIT TO THE NEXT LEVEL

Внесете повече цвят в стила си, като розовото и червеното, с които със сигурност ще се чувствате неотразими.

Прочети повече

BRING THE PARTY HOME

Очакваме бляскаво ново начало. Вярваме, че идва годината на добрите съвпадения.

Прочети повече