THE POWER SUIT

Сакото отдавна вече е абсолютен фаворит сред връхните дрехи при жените. И има защо!

Неговата практичност и удобсвто преосмисляно и интерпретирано във времето. Деконструирани ръкави, които. Разрезните ръкави са ефикасен еквивалентен на разкопчаване копчето на маншетите, освобождават ръцете ви и ви придава допълнителна доза изисканост. Въпреки че този елегантен избор е едновременно.

Нашия прочит на power suit блейзър е наличен в най-прекрасния нюанс на синьо и изработен от коприна и лен.

Моделът на ТеАдоре е с изразени рамене, типично дамски силует с вталяване в областта на талията , който подчертава съвършено тялото. предтсяавяме го представя придружено от прав черен панталон и бяла риза.

Сподели във Facebook
Анти-спам кодПрезареди кода

Ръчни плетива

ръчни плетива

От качествени тъкани

Вижте повече

В трепет за Св.Валентин

дрехи за Св.Валентин

Денят на влюбените

Вижте повече

Гардеробът за новия сезон

dreams are made of fabric

Туид и каре в класически цветове

Вижте повече

Универсалната рокля

универсалната рокля

Непринудена елегантност

Вижте повече

CREATE THE ULTIMATE CAPSULE WARDROBE

Вълнено палто

На среща с капсулния TeAdore P. гардероб

Вижте повече
Информация за фирмата

„ТеАдоре“ ЕООД
Седалище: ул. "Младежка" № 14, гр. Костенец 2030, България

БУЛСТАТ: 206116330
Контакт: Теодора Хамами
GSM: 0899936030

Услуги

В онлайн магазина www.teadore.bg предлагаме възможност за закупуване на ръчно изработени aвторски дрехи в лимитирани количества.
Крайната цена на артикулите, показани в www.teadore.bg, е с включен ДДС.
В крайната цена не се включват разходите за доставка. Доставката е за сметка на клиента.
TeAdore P. си запазва правото да променя цените на стоките, предлагани в онлайн магазина.

Регистрация

Създаване на регистрация:

Регистрацията в онлайн магазина www.teadore.bg не е задължителна за пазаруване. Регистрацията Ви дава възможност да следите актуалния статус на поръчките си и да следите за актуална информация на страницата ни. При регистрация е необходимо да попълните следните данни: име, фамилия, e-mail, телефон (не е задължителен). След като се регистрирате, можете да попълните адрес за доставка и адрес за фактура, в случай, че желаете те да се запазят и да не ги попълвате при всяка следваща поръчка отново.

Пазаруване като гост

Предлагаме възможност за пазаруване и като гост без регистрация.
При извършване на онлайн поръчка като гост без регистрация клиентът е длъжен да попълни коректно данните, необходими за издаването на платежен документ и информация за доставка: валиден телефонен номер, e-mail адрес за връзка и адрес за доставка.

Тази информация се ползва единствено за обработка на вашата поръчка.

Механизъм на поръчка

Стартирането на търговските взаимоотношения между потребителя и „ТеАдоре“ ЕООД става след изпращане на поръчка през онлайн магазина www.teadore.bg. Клиентът избира артикул/и, добавя избраното в онлайн „количка” и потвърждава поръчката. Могат да бъдат поръчвани единствено и само тези стоки, които онлайн магазинът позволява да бъдат добавяни в кошницата на клиента/потребителя съгласно механизма на работа на магазина. При изчерпана наличност на продукт потребителят може да направи запитване за индивидуална поръчка с бутон „Направи запитване“.

Процесът на поръчка включва попълване на изискваните лични или фирмени данни (адрес на доставката, информация за получателя, начин на заплащане, телефонен номер, имейл за връзка), съгласяване с общите условия за използване на онлайн магазин www.teadore.bg и натискане на бутон ПОРЪЧАЙ.

След като направите поръчката, ако сте ни предоставили имейл адрес, ще получите автоматично потвърждение, обобщаващо поръчката (номер на поръчката, продукти, цени, количество и т.н.) В този момент договорът между потребителя и TeAdore P. е сключен.

Приемането на поръчката започва в момента, в който служител на фирмата се запознае с нея. Ако поръчката е изпратена извън работното време, то изпълнението ѝ ще започне на следващия работен ден.
Ако поради някаква причина не можем да изпълним поръчка, щe уведомим потребителя при първа възможност.

Информацията в онлайн магазина се актуализира в реално време. Въпреки това може да съдържа грешки или неточности и е възможно информацията за наличностите на сайта да не е пълна или актуална. При евентуална промяна на стойността на поръчаните стоки в периода между изпращането на поръчката и стартирането ѝ, клиентът заплаща стоката на цената, на която я е поръчал.

Доставка

Получаването на поръчка става чрез куриерска фирма „Еконт Експрес”, с която фирма „ТеАдоре“ ЕООД има сключен договор. Поръчките се доставят до личен адрес на клиента или офис на куриерската фирма, изпълняваща доставката в зависимост от подадената информация от потребителя.

Поръчки на стойност до 299 лв. са с фиксирана цена на доставка до посочен от Вас адрес – 4,99 лв. Доставките на поръчки на стойност над 299 лв. са безплатни. Стандартният срок на доставка за налични артикули е от 2 до 5 работни дни от получаването на поръчката (изключение правят населени места, които се обслужват по график на „Еконт“). Възможно е доставката да отнеме повече време при непредвидени събития.

При услугата "наложен платеж" (плащане при получаване) допълнително се начислява такса в размер на 1,30 % от стойността на поръчката.

Поръчки на стойност до 299 лв. до посочен от Вас личен/служебен адрес, различен от офис на Еконт, се заплащат. Куриерът допълнително начислява такса за услугата "наложен платеж" в размер на 2,59 % от стойността на поръчката.

Поръчки на стойност над 299 лв. са безплатни до посочен от вас офис на Еконт в страната или личен/служебен адрес. Получателят заплаща само такса за услугата "наложен платеж" в размер на 1,30 % до офис на Еконт или 2,59% до личен/служебен адрес от стойността на своята поръчка.


Срокът на доставка за индивидуална поръчка (когато артикулът е изчерпан и сме потвърдили изработването на артикула специално по поръчка) е до 10 работни дни. Поръчки се обработват до 16 ч. в работни дни. Поръчки, постъпили след 16 ч., се обработват на следващия работен ден. Поръчки, постъпили в събота, неделя, както и национални почивни дни, се обработват на първия работен ден. При невъзможност пратката да бъде обработена, ще бъдете уведомени на посочения телефон/имейл от наш служител. Клиентът има право да се откаже от поръчаната стока, ако при транспортирането е повредена.

Начин на плащане

При плащане с наложен платеж клиентът заплаща дължимата сума при доставка на стоките от куриера. Не се изисква авансово плащане. В момента на заплащане на поръчката договорът за покупко-продажба се счита за изпълнен от двете страни. Методът на плащане е активен само за България.

При услугата "наложен платеж" (плащане при получаване) допълнително се начислява такса в размер на 1,30 % от стойността на поръчката. Поръчки на стойност до 299 лв. до посочен от Вас личен/служебен адрес, различен от офис на Еконт, се заплащат. Куриерът допълнително начислява такса за услугата "наложен платеж" в размер на 2,59 % от стойността на поръчката. Поръчки на стойност над 299 лв. са безплатни до посочен от вас офис на Еконт в страната или личен/служебен адрес. Получателят заплаща само такса за услугата "наложен платеж" в размер на 1,30 % до офис на Еконт или 2,59% до личен/служебен адрес от стойността на своята поръчка.

Възможност за онлайн плащане, с което да улесним Вашата онлайн поръчка.

При необходимост от връщане на сума платена с карта. Сумата ще бъде възстановена само по картата, с която платено.

Връщане и замяна

Закупена стока от www.teadore.bg може да се върне или замени като в рамките на 14 дни от получаването ѝ е необходимо потребителят да ни уведоми по имейл sales@teadore.bg и да изпрати пратката обратно с попълнен Формуляр за връщане или замяна.

Артикулите трябва да са в състоянието, в което са били изпратени от нас – ново, неупотребявано и с оригиналните си етикети. Ако дрехите имат петна и/или други наранявания – повредени, замърсени, прани, гладени, носени (освен да бъдат премерени) или със следи от грим, запазваме правото си да откажем връщане на артикулите. Не поемаме отговорност за неправилно третирани дрехи. Необходимо е да бъдат следвани инструкциите за грижа, които са посочени на указателните етикети. Състоянието им трябва да отговаря на гореспоменатите изисквания, за да бъдат заменени артикулите или възстановена сумата в рамките на 14 дни от получаването на пратката. Артикули, на които е направена допълнителна корекция според мерките на клиента, не подлежат на връщане и замяна. Сумата ще бъде възстановена чрез банков превод по предоставени банкови детайли във Формата за връщане и замяна. Ако предоставените данни са на чуждестранна банка и получателят не предостави алтернатива за българска банкова сметка, то е възможно да бъдат начислени допълнителни такси от обслужващата банка.

Механизъм на връщане

1. Уверете се, че стоката е в първоначалното ѝ състояние. Артикули, на които е направена допълнителна корекция според мерките на клиента, не подлежат на връщане и замяна.
2. Попълнете Формуляра за връщане на стока и го приложете в пратката за връщане.
3. Изпратете пратката до посочения във Формуляра за връщане адрес. Може да върнете продуктите и лично в бутика ни на адрес гр. София, ул. „Петър Парчевич“ №36
4. Таксата за връщане е за сметка на клиента.
5. След като получим Вашата пратка, ще Ви изпратим уведомление за връщането по имейл, в което ще потвърдим получаването на пратката.
6. Ако видът на продуктите отговаря на първоначалното им състояние, стойността им ще бъде възстановена по банков път (към българска банкова сметка в български лева), посредством предоставените банкови данни във Формуляра за връщане в рамките на 14 дни.

Защита на личните данни

За да се запознаете обстойно с политиката на фирма „ТеАдоре“ ЕООД за събиране, обработка и защита на личните данни може да посетите тази страница: (Политика за поверителност). Личните данни, които попълвате в онлайн магазин www.teadore.bg при регистрация, поръчка, поръчка без регистрация или изпращанедо нас на контактна форма (имейл), ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване. Това обслужване може да се изразява в обработката на поръчки, създаване на персонализирани оферти, изпращане на информационен бюлетин (имейл) и връзка с Вас. Информацията е необходима, за да можем да се свържем с Вас и да Ви предоставим коректна информация за статуса на поръчките Ви, срокове за доставка и възникнали казуси, свързани с изпълнението им. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни противозаконно на трети лица или използвани за цели, различни от описаните в раздела за защита на личните данни.

Съгласие за използване на лични данни

С отбелязване на поле „Съгласен съм личните ми данни (име и имейл) да бъдат съхранявани и обработвани“ и „Декларирам, че съм прочел и съм съгласен с политиката за поверителност на TeAdore P.“ потребителят извършва електронно потвърждение,с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условияи ги приема.

Решаване на спорове

В случай на спор между клиент и „ТеАдоре“ ЕООД относно тълкуването, изпълнението или прекратяването на тези условия, препоръчваме да се свържете с нас, за да се опитаме да разрешим несъгласието.
За неуредените в настоящите общи условия въпроси се прилагат разпоредбите на действащото в Република България законодателство.
Орган за алтернативно решаване на спорове по смисъла на чл. 181н, ал. 4 от ЗЗП са помирителните комисии към Комисия за защита на потребителите.
Клиентите могат също така да се свържат с платформата за разрешаване на спорове на Европейската комисия, достъпна на http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Ваучери

С подаръчния ваучер потребителят може да пазарува в бутик TeAdore P. на ул. „П. Парчевич 36“, 1000, гр. София

Ваучерът предлага избор на различни суми/стойности.

Артикули, закупени с подаръчен ваучер, могат да бъдат заменяни спрямо стандартната политика на TeAdore P., но не могат да бъдат връщани срещу паричната им стойност. Ако покупката е на по-ниска стойност от тази на предплатения подаръчен ваучер, разликата не се възстановява. Ако се закупи артикул на по-висока стойност, разликата трябва да се заплати.

TeAdore P. не носи отговорност за загубен ваучер. Със закупуването на ваучер, потребителят се съгласява с описаните Условия на ползване.

Цветове и размери

TeAdore P. полага усилия да бъдат показани реалистично продуктите, включително техният състав и цветове. Цветът, който се вижда, зависи от използваната компютърна система и TeAdore P. не може да даде гаранция, че ползваният от потребителя екран ще покаже еднакво всички цветове.

Размерите на даден артикул са само приблизителни, за да се добие представа за модела или кройката на дадена дреха и не са гаранция за действителните размери на артикула. Окончателните размери на даден артикул могат да варират в зависимост от производствения материал.