Непринудена елегантност

Непринудена елегантност

С безгрижна красота и забележителни хамелеонови нюанси, роклята тип комбинезон се превърна в утвърден авторитет, печелейки уважение както от търсените модни икони, така и от дизайнери. Първоначално възприемана като част от бельото за спане, през 90-те години комбинезонът намери нова форма и идентичност, като се претълкува като тънка лятна рокля, задължителна за вечерна среща. В днешно време това е вечен, елегантен модел, който има мултифункционална способност да бъде съчетан семпло или богато на слоеве и аксесоари.

Докато времето се променя непрекъснато, много от нас са в неопределеност между лекотата на лятото и уюта на есента: обгърнете се в копринената рокля, която чрез проницателен стил може да се носи 365 дни в годината.

Но как да различим лятна рокля от есенна? Добрата новина е, че не е нужно. Ще носите същата рокля, която сте носили някога, за да посрещнете пролетта и да отпразнувате първото си излизане след блокиране по време на пика на лятото. Основната разлика ще бъде как съчетавате твърди и меки тъкани, което го прави безпогрешно и умело за всеки сезон. От комбинирането с жилетки, изящни връхни дрехи и меки плетива до широки блейзъри и елеци, подходящи за времето, можете да бъдете сигурни, че може да разчитате на перфектната сезонна визия. С остра способност да ви отведе от късни залези до ранни зимни вечери, това е най-универсалната дреха в гардероба, което също предлага много ценен допълнителен слой мекота.

Сподели във Facebook
Анти-спам кодПрезареди кода

Ръчни плетива

ръчни плетива

От качествени тъкани

Вижте повече

В трепет за Св.Валентин

дрехи за Св.Валентин

Денят на влюбените

Вижте повече

THE POWER SUIT

Емблематичен силует с нов прочит

Вижте повече

Гардеробът за новия сезон

dreams are made of fabric

Туид и каре в класически цветове

Вижте повече

CREATE THE ULTIMATE CAPSULE WARDROBE

Вълнено палто

На среща с капсулния TeAdore P. гардероб

Вижте повече