Връщане и Замяна

Можете да върнете или замените закупена от нас стока, като в рамките на 14 дни от получаването й е необходимо да ни уведомите по имейл - sales@teadore.bg и да изпратите пратката обратно с попълнена следната форма за връщане или замяна.

Свалете от тук ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Артикулите трябва да са в състоянието, в което са били изпратени от нас – ново, неупотребявано и с оригиналните си етикети. Ще оценим състоянието им и ако то отговаря на гореспоменатите изисквания, ще заменим стоката или възстановим сумата в рамките на 14 дни от получаването на пратката, която желаете да върнете. Сумата ще бъде възстановена чрез банков превод* по предоставени банкови детайли към формата за връщане и замяна. Ако предоставените данни са на чуждестранна банка и получателят не предостави алтернатива за българска банкова сметка, то таксите за SWIFT и превода са за сметка на получателя.

Всеки TeAdore P. артикул е създаден с любов, старание и внимание към детайла.
Моля, бъдете внимателни при пробването на дрехите. Ако те имат петна и/или други наранявания, запазваме правото си да откажем връщане на артикулите.
Не поемаме отговорност за неправилно третирани дрехи, затова молим да следвате инструкциите за грижа, които сме посочили на указателните етикети.

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни пишете на cs@teadore.bg