✨ Безплатна доставка при плащане с карта ✨

Връщане и Замяна

Артикулите трябва да са в състоянието, в което са били изпратени от нас – ново, неупотребявано и с оригиналните си етикети. Ще оценим състоянието им и ако то отговаря на гореспоменатите изисквания, ще заменим стоката или възстановим сумата в рамките на 14 дни от получаването на пратката, която желаете да върнете. Артикули, на които е направена допълнителна корекция според мерките на клиента, не подлежат на връщане и замяна. Сумата ще бъде възстановена чрез банков превод* по предоставени банкови детайли към формата за връщане и замяна. Ако предоставените данни са на чуждестранна банка и получателят не предостави алтернатива за българска банкова сметка, то таксите за SWIFT и превода са за сметка на получателя.

Всеки TeAdore P. артикул е създаден с любов, старание и внимание към детайла.
Моля, бъдете внимателни при пробването на дрехите. Ако те имат петна и/или други наранявания, запазваме правото си да откажем връщане на артикулите.
Не поемаме отговорност за неправилно третирани дрехи, затова молим да следвате инструкциите за грижа, които сме посочили на указателните етикети.

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни пишете на cs@teadore.bg

Изпратете пратката на адрес:

гр. София, ул. "Петър Парчевич" No 36
Телефон: 08999 360 30
Контакт: Теодора Хамами

Данни за поръчка

Данни за артикулите
Данни за клиента
Причина за връщането

Декларация съгласие за използване на лични данни

Връщането и замяната са за сметка на клиента.